Våra Kurser

Kurser och avgifter

Kursavgift

Vuxen: 600kr/termin

Ungdom > 18: år 375 kr/termin Vi har två terminer per år, höst och vår.

(båda inkl.medlemsavgift 150 kr)

 

Drop In

Vuxen:    medlem 40 kr ej medlem 60 kr

Ungdom: medlem 20 kr, ej medlem 30 kr

 

Betalning BG: 5147-2454. OBS!! Ange namn och vilken kurs du tillhör.

Vårt organisationsnummer: 885002-1919

Vår adress där vi dansar: Brännerigatan 4, Strömsbro, Gävle

När du blir medlem hos oss får du inte bara gå på den kurs du anmält dig till utan du får gå på de andra kurserna också. Du kan alltså gå på fyra kurser i veckan utan någon extra kostnad.

 

6440760_orig

 

 

Våra kurser!!

Skickar du ett mail så byt ut # till @ i mailadressen.

IntensivkursInstruktör: Irene Wiklund irene#kingcreekkickers.se

Måndagar 18.oo - 20.oo
Här skall man ha dansat minst 5 terminer för att kunna hänga med riktigt.
Nivå: Intermediate och Advance danser

Forts. 2Instruktör: Kicki Lukkarinen kicki#kingcreekkickers.se

Onsdag 18.oo - 19.3o
Man skall gärna ha dansat 3 terminer.
Nivå: Improver och Easy Intermediate danser

Forts. 1Instruktör: Kicki Lukkarinen kicki#kingcreekkickers.se

Torsdag: 19.45 - 21.15
För dig som dansat minst 2 terminer.
Nivå: Improver danser

NybörjareInstruktör: Irene Wiklund irene#kingcreekkickers.se

Torsdag: 18.00 - 19.30
Här lär du dig grunderna och grundstegen. Här får du basen med enkla roliga danser.
Nivå: Beginner

Lite om svårighetsgraden i våra kurser:

Det är du som dansare som bestämmer vilken kurs du vill gå och när/om du vill byta nivå. Men svårighetsgraden på kursen är bestämd i respektive kurs. Tycker du att det är för lätt eller svårt så kan du prova att byta grupp.

Om du dansar i en grupp där du har större kunskaper måste du visa hänsyn till de som inte kan lika mycket som dig.
Dansar du i en grupp där dina förkunskaper inte räcker till så kan du inte förvänta dig att tempot och/eller svårighetsgraden skall anpassas efter dina kunskaper.

Using cookies
This site uses cookies for you to have the best user experience. If you continue to browse you are consenting to the acceptance of the aforementioned cookies and acceptance of our cookie policy